Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Pragmatisch vooruitstrevend

Impressie ITS » Impressie ITS » Competenties

Competenties


 

International Tender Services

De Expert bij Europees AanbestedenJuridisch

Inkoop

Strategisch


Algemeen


Missie

De missie van ITS is het willen zijn van de expert op het gebied van Europees aanbesteden.
ITS wil zich daarbij onderscheiden door pragmatisch vooruitstrevend handelen.

 

Aanpak

Dit wordt bereikt door de gecombineerde inzet van juristen, inkoopspecialisten en strategen. Afhankelijk van de uit te voeren opdracht, wordt gebruik gemaakt van één of meerdere van deze specialismen, waarbij het uitgangspunt is te denken vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. Zo gaan wij verder dan alleen het toepassen van de regelgeving, waardoor wij in staat zijn maximale meerwaarde voor uw organisatie te creëren. Onze inzetbaarheid is heel breed:
  • Advisering en begeleiding van opdrachtgevers in de publieke sector bij inkoop en complexe (Europese) aanbestedingsprocedures en –strategieën

  • Advisering met betrekking tot de organisatie en inrichting van de inkoopfunctie

  • Juridische expertise rond inkoop en aanbesteden, contracten en second opinions

  • Opleidingen op het gebied van inkoop en (Europees) aanbesteden

  • Ondersteuning bij juridische geschillen

  • Contractbeheer

  • Strategische inkoopadviezen

  • ITS-Helpdesk

 

Een goed begin is het halve werk

Door de gecombineerde inzet van juristen, inkoopspecialisten en strategen gedurende de voorfase van uw project zal deze in vergelijking met een 'regulier' inkoop-adviesburo leiden tot een algemeen kortere doorlooptijd van uw aanbestedingstraject. Immers een goede voorbereiding kan een berg ellende achteraf voorkomen!
Onze kracht

ITS acteert in het gebied alwaar zich het optimum bevindt van oplopende consultancy kosten en dalende faalkosten. Hierdoor vult ITS het 'grote' gat tussen het reguliere inkoop-adviesbureau en de advocatuur en kan zij u de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden!Aanbesteden is voor ons maatwerk

Door onze pragmatische benaderingswijze van de aanbestedingsregelgeving zijn wij als geen ander in staat om een optimale balans tussen kosten en rechtmatigheid te bieden waarbij het aankoopresultaat voorop staat.
ITS the best of both worlds! 


Specialismen

Alle consultants van ITS zijn academisch geschoold en inhoudelijk expert op hun vakgebied.
Zo worden onze juristen intensief getraind en begeleid alvorens ze zelfstandig als aanbestedingsjurist opdrachten uitvoeren en hebben de inkoopspecialisten hun ervaring voornamelijk in leidinggevende functies elders op gedaan. Op basis van kennis, ervaring en de mogelijkheid te beschikken over een uitgebreid kennisnetwerk, is een aantal consultants gespecialiseerd in het uitvoeren van strategische scenariostudies.
 

Kortom

ITS biedt u de zekerheid van het realiseren van door u zelf vooraf opgestelde doelstellingen tegen beheersbare risico’s.