Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Meesters in aanbesteden

Impressie ITS » Impressie ITS » Wie we zijn

Wie we zijnInternational Tender Services (ITS) B.V.International Tender Services (ITS) is een juridisch inkoopadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van complexe Europese aanbestedingstrajecten. ITS is 27 jaar geleden opgericht als één van de eerste adviesbureaus dat zich specialiseerde in het Europees aanbesteden. Wij hebben een duidelijke visie op inkoop en aanbesteden. Wij zien inkoop en aanbesteden als middelen om bij te dragen aan de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. Deze visie dragen we uit met al onze enthousiaste en deskundige medewerkers. 

ITS wil de aanbestedingsspecialist zijn op het speelveld tussen advocatuur en inkoop.
ITS acteert hierdoor in het gebied alwaar zich het optimum bevindt van oplopende consultancy kosten en dalende faalkosten. Hierdoor vult ITS het ‘grote’ gat tussen het (reguliere) inkoop-adviesbureau en de advocatuur en kan zij u de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden!

ITS staat voor ruime ervaring met aanbesteden, gecombineerd met innovatiekracht, strategisch vermogen en kennisontwikkeling om optimale waarde toe te voegen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

De kernactiviteiten van ITS zijn:

  • Advisering en de begeleiding van opdrachtgevers in de publieke sector bij inkoop en complexe (Europese) aanbestedingsprocedures en –strategieën

  • Advisering met betrekking tot de organisatie en inrichting van de inkoopfunctie

  • Juridische dienstverlening rond inkoop en aanbesteden, contracten en second opinions

  • Het verzorgen van opleidingen op het gebied van inkoop en aanbesteden

Ons TeamAlle medewerkers van ITS zijn breed inzetbaar. Zij hebben kennis en ervaring opgedaan met de diverse aanbestedingscategorieën; werken, leveringen en diensten. Naast algemene kennis van inkoop en aanbesteden heeft ieder zijn / haar eigen specialiteit.