Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wat we voor opdrachtgevers hebben gedaan

Impressie ITS » Referenties » Bouw - Innovatieve contracten en PPS

Bouw - Innovatieve contracten en PPSHieronder is een overzicht van enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde aanbestedingen voor geïntegreerde (innovatieve) contractsvormen en Publiek Private Samenwerkingsverbanden (PPS)High Performance TenderingEuropese aanbesteding Uitvoerend Aannemer (B&W&E) renovatie en nieuwbouw schoolgebouw i.s.m Roges

ITS heeft i.s.m. met Stichting Roges de Europese aanbestedingsprocedure begeleid voor de (gefaseerde) renovatie en nieuwbouw van het schoolgebouw t.b.v. het Onze Lievevrouwenlyceum te Breda.

 
Zie de video hieronder voor een impressie.

 

Design, Build, Finance, Maintain & Operate (DBFMO)Europese aanbesteding DBFMO Science Parc Watergraafsmeer

ITS heeft in 2006 de Universiteit van Amsterdam begeleid bij haar aanbesteding voor het verstrekken van een Design, Build, Finance, Maintain, Operate (DBFMO) contract ten behoeve van de centrale energievoorziening Science Parc te Watergraafsmeer.
Design, Build & Maintain (DBM)Europese aanbesteding D&B(&M) ondergrondse parkeergarage

ITS heeft de EUR in 2010/2011 begeleid bij haar aanbesteding ten behoeve van het sluiten van een UAV-GC 2005 contract voor het integraal constructief, bouwkundig en installatietechnisch ontwerp (Design) en de gefaseerde uitvoering (Build) van een halfverdiepte 2-laagse parkeergarage.


Europese aanbesteding D&B(&M) nieuwbouw Reeshof College

ITS heeft i.s.m. onze partner Stichting Roges de Onderwijsgroep Tilburg in 2010/2011 begeleid bij haar aanbesteding inzake het integraal ontwerp (Design) en de uitvoering (Build) van de nieuwbouw van het Reeshof College te Tilburg.


Zie de video hieronder voor een impressie.Europese aanbesteding D&B (&M) nieuwbouw Kulturhus

ITS heeft de gemeente Zevenaar in 2009 begeleid bij haar nationale aanbesteding inzake de realisatie van het Kulturhus op een markante en herkenbare plek in BabberichEuropese aanbesteding D&B(&M) herinrichting Koemarkt

ITS heeft in 2007 de gemeente Purmerend begeleid bij haar aanbesteding voor het verstrekken van “Design & Build” opdracht te verstrekken voor het ontwerp, de uitvoering en – optioneel – voor het meerjarig onderhoud (Maintain) inzake de herinrichting van de Koemarkt in het centrum van Purmerend.

Zie de video hieronder voor een impressie.


 Design & Build (D&B)


Europese aanbesteding D&B bedrijventerrein Leeksterveld

Europese aanbesteding D&Build nieuwbouwwijk Oostindië

 D&B ondergrondse parkeergarage en herinrichting Nieuwe Markt

ITS heeft de gemeente Roosendaal begeleid bij haar aanbesteding voor het verstrekken van een ontwerp (D) en uitvoering (B) contract ten behoeve van de realisatie van een ondergrondse parkeergarage en de herinrichting van de Nieuwe Markt.