Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wat we voor opdrachtgevers hebben gedaan

Impressie ITS » Referenties » Personeelsdiensten

PersoneelsdienstenITS heeft ruime ervaring in het begeleiden en uitvoeren van complexe Europese aanbestedingstrajecten op het gebied van HRM, detachering, uitzendkrachten en overige (inhuur van) personeelsdiensten. Hieronder is een overzicht van enkele voorbeelden van recent uitgevoerde opdrachten.


Diverse Europese Aanbestedingen inhuur Personeel, waaronder:

* Europese Aanbesteding Projectaanjagers, Projectmanager en controller
* Aantrekken Secretaris voor energietransitie trajecten


Europese Aanbesteding aantrekken programmamanager digitaal leren

De gemeente Den Haag, dienst OCW, was voornemens een dienstverleningsovereenkomst te sluiten met één (1) partij voor het aantrekken van een programmamanager Digitaal Leren. De programmamanager Digitaal Leren is een spin in het web waar het gaat om onderwijs en ICT.
Europese Aanbesteding inhuur Communicatiediensten, waaronder:

* Creatief en Technisch adviseur
* Grafisch en interactie ontwerper
* Projectmanager
* Tekstredacteur


Europese Aanbesteding inhuur Forensische Accountants en IT-onderzoekers

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) is voornemens twee Raamovereenkomsten te sluiten voor een periode van drie jaar met een optie tot verlenging van één jaar. De Raamovereenkomsten betrof de inhuur van Forensische Accountants en de inhuur van Forensische IT-onderzoekers.Europese Aanbesteding aantrekken technische uitzendkrachten

De gemeente Amsterdam (Stadsdeel Amsterdam Centrum) was voornemens een raamovereenkomstvoor inzake het aantrekken van technische uitzendkrachten te sluiten met vijf (5) partijen ten behoeve van de hoofdafdeling Vergunning en Handhaving.Europese Aanbesteding aantrekken projectadministratiebureau

Onderhavige aanbesteding betreft het contracteren van een projectadministratiebureau ten behoeve van de projectadministratie van de Stichting HANNN. Het projectadministratiebureau vormt samen met de directeur het projectbureau dat zich bezig houdt met de dagelijkse werkzaamheden voor de Stichting.


Europese Aanbesteding projectmedewerkers, waaronder:

* senior planeconoom
* senior projectadministrateur
* senior communicatieadviseur
* senior secretaresseDiverse Europese Aanbestedingen inhuur Personeel, waaronder:

* Inzet flexibele arbeidskrachten (voor data-entry diensten)
* Inhuur ICT medewerkers / personeelEuropese Aanbesteding aantrekken Projectdirecteur

De onderhavige opdracht betrof het aantrekken van een projectdirecteur die leiding gaat geven aan het projectteam dat zich bezig houdt met de dagelijkse werkzaamheden van het project buisleidingenstraat/strook Eemshaven-Delfzijl.
 


Meerdere referenties zijn op aanvraag beschikbaar!
Neem hiervoor contact met ons op.