Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het Eerste Innovatiepartnerschap in de bouwsector

Oplossingen » Oplossingen » Innovatiepartnerschap

Innovatiepartnerschap


Innovatiepartnerschap in de bouw

Als eerste in Europa  !


 

De gemeente Hof van Twente, de schoolbesturen Marcant-BSV, OPO Hof van Twente, KOMT en de kinderopvangorganisatie Hof van Twente hebben onlangs onder begeleiding ITS en onze partner CNB Climate Neutral Building de aanbesteding van twee klimaatneutrale Kindcentra opgestart.

Hiervoor wordt de nieuwe aanbestedingsvorm van het Innovatiepartnerschap gehanteerd, waarbij het de ambitie is om samen met innovatieve en enthousiaste marktpartijen, waaronder leveranciers, te onderzoeken op welke wijze de hoge ambities van klimaatneutrale scholen binnen een bouw- en onderhoudsbudget kan worden gerealiseerd en onderhouden. Doelstelling is om in teamverband en op basis van life cycle cost de meest optimale mix van innovaties toe te passen. Op die manier willen we een zo hoog mogelijke kwaliteit realiseren van het binnen- en buitenmilieu voor kinderen, leerlingen en medewerkers. Het streven is om zo klimaatneutraal als mogelijk te zijn.


Wij zijn trots op het feit dat wij als ITS tezamen met CNB en de gemeente Hof van Twente en bovengenoemde gebruikers de eerste zijn in Europa die de procedure van het Innovatiepartnerschap toepast in de bouwsector. 
 

Bent u ook zo enthousiast als wij?... kijk dan op www.degroenedroom.nl