Inloggen ITSME

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

International Tender Services         
meesters in aanbesteden

 
Zorginstellingen » Voor zorginstellingen:

Voor zorginstellingen:


Aanbestedingsplicht voor zorginstellingen

Inkoop in de gezondheidszorg kent zijn eigen dynamiek en heeft zijn eigen kenmerken. Naast generieke inkoopthema´s als duurzaamheid, samenwerking, standaardisatie en assortimentsbeheer speelt een aantal specifieke ontwikkelingen een rol. De invoering van DBC´s verandert het speelveld. Ook het grote aantal stakeholders, de omvangrijke contractenportefeuille en het feit dat de materiedeskundigheid zich in de organisatie bevindt, stelt eisen aan de invulling van de inkoopfunctie. De inkoper in de gezondheidszorg fungeert daarom vaak als inkoopprocesbegeleider en onderhoudt daarbij met alle geledingen binnen de (complexe) organisatie contact.
 
Op inkopers in de gezondheidszorg wordt, naast de gebruikelijk veronderstelde kennis, kunde en vaardigheden een extra beroep gedaan op communicatieve vaardigheden. Het gevoel voor de formele en hiërarchische lijnen en voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen is cruciaal voor het succesvol functioneren van een inkoper in de gezondheidszorg.
 
De consultants van ITS hebben verstand van zaken en zijn op een inhoudelijk en communicatief niveau de juiste gesprekspartner voor zowel medewerkers van de inkoopafdeling als interne opdrachtgevers. Daarnaast beschikken de consultants van ITS over de analytische vaardigheden om het totale traject te overzien en in haar context te bezien. Zij zijn in staat het proces op een overkoepelende wijze te organiseren en coördineren.

Hieronder vindt u een selectie van onze klanten.
Zie voor een overzicht van enkele voorbeelden van recent uitgevoerde opdrachten tevens onze referentiepagina.